Notícies
06 d'octubre del 2015
Més de 550 menús servits en la primera setmana de les VIII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla
La iniciativa s’allargarà fins el 18 d’octubre amb propostes amb productes de proximitat dels onze restaurants participants
Les VIII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla han servit durant la seva primera setmana en funcionament un total de 567 menús. La proposta gastronòmica de tardor es va posar en marxa el passat 28 de setembre i s’allargarà fins el dia 18. Hi participen onze establiments del municipi, i el preu dels menús oscil·la entre els 20 i els 30 euros.

Els comensals poden gaudir de les diferents propostes dels restaurants El Racó del Pozo, el Gastrobar 13-21 Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, Voramar, Bruixes de Burriac, Park, Tapacadabra, Costa Dorada, l’Hotel Yola - Restaurant El Tiberi, l’Hotel-Restaurant Oreneta, i la Taverna Ca Carlets. Plats molt variats amb un denominador comú: els productes locals i de proximitat .
Segons ha avançat el regidor de Comerç, Jaume Sánchez, als micròfons d’aquesta casa, aquestes jornades de tardor seran les úniques que s’organitzaran al llarg de l’any, ja que hi ha la voluntat de substituir les de primavera per una altra acció gastronòmica diferent que no s’hagi fet fins ara.

Encara es desconeix quin serà el format, i hi ha sobre la taula diferents propostes. En els propers mesos i de forma consensuada amb els restauradors, es podria anunciar definitivament quina serà l’acció comercial i gastronòmica que s’oferirà.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat