Notícies
07 d'octubre del 2015
Presentada la IV Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla
L’edició d’enguany tindrà lloc el proper 17 d’octubre, i se centrarà en el ‘Govern Obert i la Transparència’
El Col·legi de Periodistes de Tarragona ha acollit aquest dimecres al matí la presentació de la IV Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla.
La nova edició de la iniciativa tindrà lloc el proper dissabte 17 d’octubre, i centrarà enguany la seva atenció en la transparència i el govern obert de les administracions locals. L’acte ha comptat amb la presència del director de la Jornada, Jordi Salvat; del representant de l’Ajuntament d’Altafulla, Francesc Farré; i del cap de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla, Albert Jansà.

Aquesta quarta edició repetirà el format de l’any passat. Tornarà a oferir dues ponències principals, dues taules rodones, i apostarà de nou per una píndola de vint minuts entre un bloc i un altre a càrrec d’un especialista en xarxes socials. En aquesta ocasió, serà Agustí López, consultor en màrqueting digital, l’encarregat d’apropar als assistents les darreres novetats en aquest àmbit. El director de la Jornada, Jordi Salvat, ha avançat quin serà el contingut de l’edició d’enguany en referència a la Llei de Transparència que entrarà en vigor el proper mes de desembre.

Les ponències aniran a càrrec de Miquel Estapé, subdirector al Consorci Administració Oberta de Catalunya, i d’Amparo Moreno, directora del Laboratori de Comunicació Pública (LCP) de la UAB; i les taules rodones giraran entorn de ‘Com podem augmentar la transparència en les administracions locals?’, i de ‘Les xarxes socials, una oportunitat per a la transparència?’, amb la presència d’especialistes, tècnics municipals, i professors. El programa sencer es pot consultar a http://jornadacomunicacioaltafulla.blogspot.com.es/.

Per la seva banda, Francesc Farré ha explicat que el consistori altafullenc “continua apostant i incidint en la transparència i en les noves tecnologies”, i que la voluntat és “convertir Altafulla en un referent a la demarcació”.

La jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics municipals, responsables polítics i estudiants.
L’organització va a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, Salvat Comunicació, i Altafulla Ràdio.
Jordi Salvat, director de la Jornada
Francesc Farré, representant de l'Ajuntament d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com