Notícies
08 d'octubre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla i la URV organitzen una conferència sobre el comerç de proximitat
La xerrada tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 7 de la tarda a la Sala de Plens, i anirà a càrrec de l’economista Ferran Herraiz
La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla oferirà, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), la conferència ‘El comerç de proximitat. Reptes per al futur’. La xerrada tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 7 de la tarda a la Sala de Plens, i anirà a càrrec de Ferran Herraiz i Faixó, economista, professor associat al departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona (UB). També és Màster per la UB i Senior Executive per ESADE i BABSON, i membre del Registre d’Economistes Docents i Investigadors (REDI). Compagina aquestes feines amb la de directiu de multinacionals de gran consum, assessor per a diverses empreses i soci director d’Aula de Management i Management Factors.

El col·loqui serà el primer del cicle ‘Dimarts Emprenedor’, una iniciativa que pretén donar a conèixer quins són els principals actius locals, les possibilitats i les sinèrgies de les quals es disposa, i les necessitats dels consumidors actuals i futurs.

En aquesta primera cita s’abordarà quins són alguns dels pilars fonamentals que sostenen el comerç de proximitat, des d’una perspectiva pràctica, de manera que aportin llum els professionals que dia a dia defensen els seus negocis i també a aquells nous emprenedors que nodreixen, de la mateixa manera, el necessari sistema econòmic local.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla