Notícies
21 de novembre del 2014
Representants de partits, sindicats i usuaris denuncien la privatització encoberta del sistema públic de salut a Tarragona
El col·lectiu ha registrat un document als serveis territorials que el director Josep Mercadé s'hauria compromès a respondre en deu dies
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha denunciat els plans del departament de Salut de treballar per privatitzar de forma encoberta el sistema públic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb la creació d'un consorci sanitari com el projectat a Lleida.

Sosté que la posada en marxa de plans funcionals entre l'Institut Català de la Salut (ICS), Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GIPSS) i la Xarxa Sanitària i Soical Santa Tecla "amaga" la concreció d'aquest ens, que englobaria a tots els prestadors de serveis sanitaris majoritaris.

El col·lectiu ha traslladat aquestes inquietuds al director territorial de Salut, Josep Mercadé. Una de les responsables, Laia Estrada, ha qüestionat als micròfons d’Altafulla Ràdio “com es justifica jurídicament el consell rector, i quin criteri s’ha seguit per decidir-ne els membres”.

El Grup de Treball ha registrat un document als serveis territorials del departament de Salut que el director Josep Mercadé s'hauria compromès a respondre en deu dies. Des del col·lectiu afirmen que Mercadé hauria reconegut "implícitament o explícitament" part dels arguments exposats, així com també que els convenis són declaracions d'intencions, sense precisar si es podran posar en pràctica.
Laia Estrada, membre del Grup de Treball
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla