Notícies
Foto: Anna F.
14 d'octubre del 2015
Al voltant de 6.000 visitants a la 6a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra
Les principals novetats han estat la Trobada dels Amics dels Scooters, les activitats infantils, la música en viu, les xerrades, i la cata
La 6a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra ha acollit al voltant de 6.000 visitants aquest cap de setmana. Tot un èxit de participació segons els organitzadors en una edició en què els assistents han pogut conèixer una cinquantena de varietats provinents de 14 productors diferents, al mateix temps que han pogut degustar les racions de menjar que servien restauradors del nucli antic de la vila.

La procedència dels visitants ha estat ben diversa: Lleida, Tarragona, Altafulla, Cambrils, Salou, Barcelona, Saragossa, i Castelló, entre d’altres.

Algunes de les cerveses artesanes que s’han pogut degustar han estat: Clandestines, Surfera, Espina de Ferro, Estraperlo, Rústica bufona, Segarreta, etc., i els productors provenien del Baix Gaià i Tarragonès, Penedès, Anoia, Priorat, Vallès, Alt Camp i la Segarra.

Els actes paral·lels, una de les novetats de l’edició d’enguany, també han tingut molta acceptació. És el cas la Trobada dels Amics dels Scooters clàssics, les activitats infantils, la música en viu, les xerrades, o la cata de cervesa.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla