Notícies
15 d'octubre del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, titlla “d’electoralistes” les promeses de la ministra Ana Pastor sobre la N-340
El batlle no confiarà en la paraula de Foment fins que no vegi plasmades aquestes mesures en els Pressupostos Generals de l’Estat
Desconfiança al Baix Gaià després de l’anunci de la ministra de Foment, Ana Pastor, de desdoblament de la carretera N-340. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha titllat “d’electoralistes” les promeses de la ministra, i ha alertat que no confiarà en la seva paraula fins que no vegi plasmades les mesures que proposa en els Pressupostos Generals de l’Estat.

Ana Pastor ha assegurat que es desdoblarà el vial des d’Altafulla fins a Vilafranca del Penedès, i que les obres entre Altafulla i la Pobla de Montornès començaran l’any vinent.
Malgrat l’anunci de Foment, els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ es mantenen ferms en la seva postura, i continuen reclamant solucions immediates a la sinistralitat i als col·lapses a la N-340.

Una demanda a la qual se suma el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, qui ha qualificat “d’inadmissible” que Foment “mantingui els braços creuats davant una problemàtica que s’està enduent vides i que tindria una fàcil solució amb el desdoblament de la N-340, o més senzill encara, amb la gratuïtat de l’AP-7 en el tram Altafulla-El Vendrell”.

Ara fa tot just un any, els alcaldes d’Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà, Creixell, i El Vendrell, es reunien amb l’aleshores subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, en un front comú per demanar la gratuïtat de l’AP-7 entre Torredembarra i El Vendrell. Una problemàtica que a dia d’avui continua sobre la taula.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla