Notícies
15 d'octubre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla convoca un Consell de Polítiques de Gènere
La trobada, oberta a tothom que hi vulgui col·laborar, tindrà lloc aquest divendres a les 19h a la Sala de Plens
El Consell de Polítiques de Gènere que ara fa uns dies va anunciar que convocaria la regidora de l’Ajuntament d’Altafulla, Alba Muntadas, ja té data. Se celebrarà aquest divendres a partir de les 7 de la tarda a la Sala de Plens.

L’objectiu de la trobada, que és oberta a tothom que hi vulgui col•laborar, és recollir propostes i idees que es puguin aplicar, principalment, en els àmbits de la conscienciació i la sensibilització de la ciutadania.

També en matèria de Polítiques de Gènere, la regidora va explicar en la darrera sessió plenària del mes de setembre que la corporació municipal dedicarà un record a les víctimes mortals per violència de gènere al principi de cada ple. Alba Muntadas ha insistit que “cal ser conscients que es tracta d’una problemàtica que persisteix en la nostra societat”.

Més enllà d’aquesta proposta, són moltes les iniciatives que es duen a terme des de la regidoria en aquesta línia. L’Ajuntament va aprovar ara fa dos mesos una partida de 5.000 euros, que es destinarà en gran part a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la igualtat i la violència de gènere als centres educatius de la vila. De fet, la regidora té previstes diferents reunions amb els directors de les escoles i de l’institut.

Altres cites importants en l’agenda d’Alba Muntadas són el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere; i el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla