Notícies
16 d'octubre del 2015
Altafulla, una de les destinacions preferides de l’Estat pel bloc ‘A Luxury Travel Blog’
És un dels més populars del món en viatges de luxe i aventures, té més de 530.000 seguidors a Twitter, i més de 260.000 fans a Facebook
Altafulla és una de les destinacions preferides d’arreu de l’Estat espanyol pel bloc ‘A Luxury Travel Blog’, un dels més populars del món sobre viatges de luxe, que atén a més de 250.000 visitants únics al mes, i amb més de 530.000 seguidors a Twitter, i més de 260.000 a Facebook (xifres actualitzades d’octubre de 2015).

L’article, de la blocaire i aventurera Jackie Bourke, destaca que “Altafulla té una bonica platja de sorra daurada, que és abraçada per un bell passeig autèntic. El que fa que Altafulla sigui diferent a altres pobles de la Costa Daurada, és el seu passeig marítim, conegut com Botigues de Mar; la seva vila romana d’Els Munts, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2000, a més, de la Vila Closa, l'antiga ciutat emmurallada”.

I remarca: “Un fenomen estrany i al mateix temps meravellós és que Altafulla s’escapa del turisme de masses que altres municipis de la Costa Daurada tenen. Aquesta encantadora ciutat costanera, que està amarada de patrimoni artístic i històric, té un gran nombre d'instal·lacions per mantenir un viatger intel·ligent feliç que gaudeix de pau i tranquil·litat per assegurar-se unes vacances relaxants”.

En el reportatge subratlla la Vila Closa com a nucli històric emmurallat, la vil·la romana dels Munts, el Castell d’Altafulla, les Botigues de Mar, el conjunt de l’Església de Sant Martí i el Castell, entre d’altres aspectes del municipi.

L’adreça electrònica al reportatge és http://www.aluxurytravelblog.com/2015/10/15/secrets-of-spain-altafulla-an-elegant-unesco-golden-coast-jewel/

La redactora Jackie Bourke és una de les blocaires més reconegudes mundialment. Va néixer a Dublín (Irlanda), ha viatjat per gairebé tot el planeta, i des del 2003 que resideix a Espanya.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla