Notícies
24 de novembre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla ofereix un nou curs de regulació en matèria d’igualtat i de protecció vers la violència masclista
Les sessions es posen en marxa aquest dilluns de 17h a 19h al Centre Aldara, i s’allargaran fins el 22 de desembre
Coincidint amb la commemoració aquest dimarts 25 de novembre del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, la regidoria d’Acció Social i Política d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa aquest dilluns el curs ‘Regulació actual en matèria d’igualtat d’oportunitats i de protecció vers la violència masclista’.

La proposta, impartida per professionals de la Creu Roja, està subvencionada pel consistori i va dirigida a totes aquelles persones empadronades al municipi que hi estiguin interessades.
La finalitat és oferir informació sobre igualtat d’oportunitats, sobre mesures de protecció integral, i sobre reformes en l’àmbit penal. La regidora Eva Martínez ha destacat que pot esdevenir una “gran eina en matèria de prevenció”.

Les sessions es posen en marxa avui, en horari de 5 a 7 de la tarda, a l’Aula Atena del Centre de Formació Aldara, i s’allargaran tots els dilluns fins el 22 de desembre.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla