Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
16 d'octubre del 2015
La ‘Capsa dels Contes’ es consolida a Altafulla entre les famílies amb infants
Una dotzena de nens i nenes acompanyats dels seus pares i mares han participat aquest dijous en la primera sessió de la nova edició
‘La Capsa dels Contes’ ja està en marxa. Després de l’aturada de l’estiu, la iniciativa, de la mà de la bibliotecària, Helena Cobos, i de la veïna Pepi Miró, s’ha reprès aquest dijous a la tarda. En aquesta primera sessió de la nova edició hi han pres part una dotzena de nens i nenes acompanyats dels seus pares i mares. La majoria repeteixen, i se n’ha afegit algun de nou. L’activitat compta cada vegada més amb una major consolidació entre les famílies amb infants del municipi. Pepi Miró ha fet una valoració molt positiva dels primers mesos en funcionament.
Les sessions es desenvolupen, si fa bon temps al Parc de la Caputxeta, i sinó, dins de les instal·lacions de la Biblioteca.

L’activitat no pren com a base el que entenem habitualment com a contacontes, en què una persona es dedica simplement a explicar una narració als més petits, sinó que en aquest cas parteix de la idea d’introduir-los en el món dels llibres, i de crear un espai educatiu que vinculi els nens i nenes amb la gent gran i amb els hàbits de la lectura.
Pepi Miró, responsable de 'La Capsa dels Contes'
Pepi Miró, responsable de 'La Capsa dels Contes'
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla