Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
16 d'octubre del 2015
Altafulla acull aquest dissabte la IV Jornada de Comunicació Local 2.0
La iniciativa donarà el tret de sortida a les 9:30h a l’Hotel Gran Claustre, i enguany girarà entorn de la transparència i el govern obert
La Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla compta les hores per posar en marxa aquest dissabte la seva quarta edició. Una iniciativa a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, Salvat Comunicació, i Altafulla Ràdio, que es desenvoluparà a l’Hotel Gran Claustre.

Enguany centrarà la seva atenció en la transparència i el govern obert de les administracions locals, i repetirà el format de l’any passat. Tornarà a oferir dues ponències principals, dues taules rodones, i apostarà de nou per una píndola de vint minuts entre un bloc i un altre a càrrec d’un especialista en xarxes socials. La jornada, dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics municipals, responsables polítics i estudiants, donarà el tret de sortida a dos quarts de 10 del matí.

L’abast de les xarxes socials i les seves conseqüències és cada vegada més evident. Un cas recent que demostra aquesta realitat entorn de les administracions locals és la ruptura de l’equip de govern a l’Ajuntament de Creixell. Una crisi de govern generada arran d’un conflicte a les xarxes socials. Jordi Salvat ha parlat de la importància de “dur a terme una bona gestió de Facebook ja que esdevé un canal directe amb la ciutadania”.

Les ponències aniran a càrrec de Miquel Estapé, subdirector al Consorci Administració Oberta de Catalunya, i d’Amparo Moreno, directora del Laboratori de Comunicació Pública (LCP) de la UAB; i les taules rodones giraran entorn de ‘Com podem augmentar la transparència en les administracions locals?’, i de ‘Les xarxes socials, una oportunitat per a la transparència?’, amb la presència d’especialistes, tècnics municipals, i professors. El programa sencer es pot consultar a http://jornadacomunicacioaltafulla.blogspot.com.es/.

Francesc Farré, representant de l’Ajuntament d’Altafulla, serà l’encarregat de clausurar, a dos quarts de 6 de la tarda, la quarta edició de la Jornada.
Jordi Salvat, director de la Jornada
Jordi Salvat, director de la Jornada
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla