Notícies
26 d'octubre del 2015
La classe de 2n del Roquissar i la classe de 3r A de la Portalada, guanyadores de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
La regidora de Medi Ambient i Participació, Montse Castellarnau, ha lliurat aquest matí els diplomes i obsequis als alumnes vencedors
Malgrat esdevenir una de les edicions menys participatives, els infants han tornat a ser els més implicats en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Altafulla. En el marc del projecte ‘A peu al cole’, la majoria de nens i nenes han convençut els seus pares per traslladar-se aquests dies fins l’escola amb un mitjà alternatiu al cotxe, que en molts dels casos és com hi acostumen a anar habitualment. Durant aquesta setmana, les bicicletes i els patinets han estat els principals protagonistes. Altres alumnes han optat, simplement, per anar-hi caminant.

Un canvi d’hàbits que ha estat reconegut aquest dilluns al matí. La regidora de Medi Ambient i Participació, Montse Castellarnau, i l'alcalde, Fèlix Alonso, han lliurat els diplomes i obsequis a les classes guanyadores dels diferents centres educatius de la vila. Al Roquissar, ha guanyat 2n, i a la Portalada, 3r A.

El programa es va desenvolupar del 12 al 18 d’octubre, i, més enllà d’aquesta iniciativa, també va oferir una ‘Bicicletada Popular’, una ‘Cursa de Transports’, un ‘Taller de Bicicletes’, i una ‘Caminada Saludable’.

Aquest ha estat el cinquè any consecutiu que hi pren part l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat és aconseguir una major conscienciació social de la ciutadania envers la necessitat d’una nova mobilitat urbana.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla