Notícies
26 d'octubre del 2015
La classe de 2n del Roquissar i la classe de 3r A de la Portalada, guanyadores de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
La regidora de Medi Ambient i Participació, Montse Castellarnau, ha lliurat aquest matí els diplomes i obsequis als alumnes vencedors
Malgrat esdevenir una de les edicions menys participatives, els infants han tornat a ser els més implicats en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Altafulla. En el marc del projecte ‘A peu al cole’, la majoria de nens i nenes han convençut els seus pares per traslladar-se aquests dies fins l’escola amb un mitjà alternatiu al cotxe, que en molts dels casos és com hi acostumen a anar habitualment. Durant aquesta setmana, les bicicletes i els patinets han estat els principals protagonistes. Altres alumnes han optat, simplement, per anar-hi caminant.

Un canvi d’hàbits que ha estat reconegut aquest dilluns al matí. La regidora de Medi Ambient i Participació, Montse Castellarnau, i l'alcalde, Fèlix Alonso, han lliurat els diplomes i obsequis a les classes guanyadores dels diferents centres educatius de la vila. Al Roquissar, ha guanyat 2n, i a la Portalada, 3r A.

El programa es va desenvolupar del 12 al 18 d’octubre, i, més enllà d’aquesta iniciativa, també va oferir una ‘Bicicletada Popular’, una ‘Cursa de Transports’, un ‘Taller de Bicicletes’, i una ‘Caminada Saludable’.

Aquest ha estat el cinquè any consecutiu que hi pren part l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat és aconseguir una major conscienciació social de la ciutadania envers la necessitat d’una nova mobilitat urbana.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla