Notícies
26 d'octubre del 2015
La URV ofereix a Altafulla una sessió sobre el comerç de proximitat, en el marc del cicle ‘Dimarts Emprenedor’
El col·loqui tindrà lloc aquest dimarts a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a càrrec de l’economista Ferran Herraiz
‘El Comerç de Proximitat. Reptes per al futur’ és el títol de la nova sessió del projecte ‘Dimarts Emprenedor’. Una iniciativa impulsada per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona en què s’hi ha volgut sumar l’Ajuntament d’Altafulla. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha explicat en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio que es tracta d’una aposta dirigida als restauradors, comerciants, autònoms, i emprenedors, no només del municipi, sinó d’arreu del territori. La sessió tindrà lloc aquest dimarts a partir de les 7 de la tarda a la Sala de Plens, i serà impartida per l’economista Ferran Herraiz.

El comerç de proximitat és l'ànima d'un territori i el seu èxit o el seu fracàs repercuteix decididament en la seva economia i en la seva identitat local. A dia d’avui, però, ha de fer front a la forta competència del mercat globalitzat, i per aconseguir-ho, cal dotar-lo d’eines. És, precisament, en aquesta línia en què es presentarà el col·loqui d’aquest dimarts a Altafulla. Se centrarà en la importància de plans integrals que agrupin forces i capitalitzin sinèrgies mitjançant un model concret que aprofiti les oportunitats i faci front a les amenaces.
En aquest nou context, el regidor Jaume Sánchez ha fet referència també a la necessitat “de canviar la vida comercial d’Altafulla per tal d’adaptar-la als nous temps”.

El cicle ‘Dimarts Emprenedor’ pretén donar a conèixer quins són els principals actius locals, les possibilitats i les sinèrgies de les quals es disposa, i les necessitats dels consumidors actuals i futurs.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla