Notícies
26 d'octubre del 2015
La URV ofereix a Altafulla una sessió sobre el comerç de proximitat, en el marc del cicle ‘Dimarts Emprenedor’
El col·loqui tindrà lloc aquest dimarts a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a càrrec de l’economista Ferran Herraiz
‘El Comerç de Proximitat. Reptes per al futur’ és el títol de la nova sessió del projecte ‘Dimarts Emprenedor’. Una iniciativa impulsada per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona en què s’hi ha volgut sumar l’Ajuntament d’Altafulla. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha explicat en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio que es tracta d’una aposta dirigida als restauradors, comerciants, autònoms, i emprenedors, no només del municipi, sinó d’arreu del territori. La sessió tindrà lloc aquest dimarts a partir de les 7 de la tarda a la Sala de Plens, i serà impartida per l’economista Ferran Herraiz.

El comerç de proximitat és l'ànima d'un territori i el seu èxit o el seu fracàs repercuteix decididament en la seva economia i en la seva identitat local. A dia d’avui, però, ha de fer front a la forta competència del mercat globalitzat, i per aconseguir-ho, cal dotar-lo d’eines. És, precisament, en aquesta línia en què es presentarà el col·loqui d’aquest dimarts a Altafulla. Se centrarà en la importància de plans integrals que agrupin forces i capitalitzin sinèrgies mitjançant un model concret que aprofiti les oportunitats i faci front a les amenaces.
En aquest nou context, el regidor Jaume Sánchez ha fet referència també a la necessitat “de canviar la vida comercial d’Altafulla per tal d’adaptar-la als nous temps”.

El cicle ‘Dimarts Emprenedor’ pretén donar a conèixer quins són els principals actius locals, les possibilitats i les sinèrgies de les quals es disposa, i les necessitats dels consumidors actuals i futurs.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat