Notícies
26 d'octubre del 2015
L’estrena del ‘Parc de les Entitats’ s’endarrereix fins a mitjans del mes de novembre
Els elements que conformaran el nou espai d’oci per als infants de la plaça Martí Royo arribaran més tard del previst
El nou ‘Parc de les Entitats’ de la plaça Martí Royo d’Altafulla s’estrenarà finalment a mitjans del mes de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Martí. La Brigada Municipal ja ha realitzat les tasques d’adequació del nou espai, però els diferents elements que han de conformar el parc arribaran més tard del previst i la seva inauguració s’haurà d’aplaçar unes setmanes. Ho ha avançat als micròfons d’aquesta casa la regidora de l’àrea de Parcs i Jardins, Montse Castellarnau.

El nou espai, de 130m2, comptarà amb un multijoc de tres torres, amb un tobogan i diferents cordes per pujar-hi, i amb un gronxador doble. La reconeguda dibuixant i ninotaire catalana, Pilarín Bayés, serà l’encarregada de posar color a l’equipament amb il·lustracions dedicades a les entitats del municipi.

Un espai en què el consistori feia temps que hi tenia la mirada posada amb la voluntat de donar-li vida més enllà de l’àmbit comercial i festiu. De fet, oferir una alternativa d’oci per la canalla en aquesta zona havia estat fins ara una demanda de la ciutadania, i els diferents grups de l’equip de govern també hi havien presentat moltes propostes al respecte.

El ‘Parc de les Entitats’ se sumarà al ‘Parc del Patufet’, al ‘Parc de la Caputxeta’, al popularment conegut ‘Parc de la Tirolina’ de l’escola El Roquissar, i al parc de l’escola La Portalada, que va deixar enrere ara fa uns mesos l’antic terra de formigó i va incloure porteries i diferents elements per treballar la coordinació. El ‘Parc de BTT’ a la Ronda, i l’Skate Park, a la zona de l’Hort de les Bombes, són altres alternatives d’oci per als joves del municipi.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat