Notícies
27 d'octubre del 2015
El Pepitu, protagonista de les noves històries sobre la Castanyada i la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla
La llegenda del Sant també s’escenificarà dins del programa d’actes de la festivitat de la mà dels usuaris del Centre Obert Les Bruixes
El Pepitu no falla mai, i ja fa dies que es prepara per apropar als més petits de la vila les seves aventures. Aquest dimecres, la seva creadora, la veïna Pepi Miró, explicarà una nova història d’un dels personatges més estimats pels infants d’Altafulla. Es tracta del conte ‘El Pepitu torrat’, una narració que ja es va presentar l’any passat en el marc de la celebració de la castanyada, i que enguany tornarà a deixar bocabadats els nens i nenes de la vila. Ens avança alguns detalls la contacontes.

També hi serà present per la Festa Major de Sant Martí. El 9 de novembre, a dos quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal, tornarà a ser protagonista. En aquesta ocasió del conte que porta per títol ‘El Pepitu Capgròs’. És la primera vegada que el personatge té vinculació amb els Nans, els quals també participaran de la presentació de la nova història. Tampoc hi faltaran la Júlia i el Frederic.

Al ‘Pepitu Capgròs’ també l’acompanyarà aquella mateixa tarda ‘La llegenda de Sant Martí’, que serà escenificada per usuaris del Centre Obert Les Bruixes. Abans, aquests últims oferiran, també en el marc de la castanyada, un taller de manualitats de tardor obert a les famílies. Tindrà lloc el 30 d’octubre a partir de les 5 de la tarda.
Pepi Miró, contacontes
Pepi Miró, contacontes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla