Notícies
27 d'octubre del 2015
El Pepitu, protagonista de les noves històries sobre la Castanyada i la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla
La llegenda del Sant també s’escenificarà dins del programa d’actes de la festivitat de la mà dels usuaris del Centre Obert Les Bruixes
El Pepitu no falla mai, i ja fa dies que es prepara per apropar als més petits de la vila les seves aventures. Aquest dimecres, la seva creadora, la veïna Pepi Miró, explicarà una nova història d’un dels personatges més estimats pels infants d’Altafulla. Es tracta del conte ‘El Pepitu torrat’, una narració que ja es va presentar l’any passat en el marc de la celebració de la castanyada, i que enguany tornarà a deixar bocabadats els nens i nenes de la vila. Ens avança alguns detalls la contacontes.

També hi serà present per la Festa Major de Sant Martí. El 9 de novembre, a dos quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal, tornarà a ser protagonista. En aquesta ocasió del conte que porta per títol ‘El Pepitu Capgròs’. És la primera vegada que el personatge té vinculació amb els Nans, els quals també participaran de la presentació de la nova història. Tampoc hi faltaran la Júlia i el Frederic.

Al ‘Pepitu Capgròs’ també l’acompanyarà aquella mateixa tarda ‘La llegenda de Sant Martí’, que serà escenificada per usuaris del Centre Obert Les Bruixes. Abans, aquests últims oferiran, també en el marc de la castanyada, un taller de manualitats de tardor obert a les famílies. Tindrà lloc el 30 d’octubre a partir de les 5 de la tarda.
Pepi Miró, contacontes
Pepi Miró, contacontes
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla