Notícies
17 de novembre del 2015
El Banc dels Aliments continua demanant voluntaris a Tarragona per la campanya del ‘Gran Recapte’
La cita farà parada els dies 27 i 28 de novembre als supermercats Caprabo i Mercadona d’Altafulla, on serà gestionada per Càritas
A falta de poc més d’una setmana per a la seva celebració, el ‘Gran Recapte d’Aliments’ només disposa de 1.500 voluntaris a la demarcació de Tarragona dels 4.000 que es requereixen per desenvolupar la gran campanya de recollida d’aliments.

La cita, impulsada pel Banc d’Aliments, tindrà lloc els dies 27 i 28 de novembre en més de 300 punts de recollida, entre els quals s’hi tornarà a sumar el supermercat Caprabo d’Altafulla, i enguany s’hi afegirà també Mercadona. Serà Càritas Altafulla qui torni a gestionar la campanya al municipi. A dia d’avui, l’entitat atén una quarantena de famílies. La presidenta, Carme Vives, ha explicat que els aliments més necessaris per fer front a les necessitats d’aquestes persones són l'oli, la llet, els llegums cuits, les conserves, i els productes infantils.

Malgrat que la xifra de voluntariat encara és molt baixa a hores d’ara, el delegat del Banc dels Aliments a les comarques tarragonines, Joan Vila, s’ha mostrat optimista als micròfons d’Altafulla Ràdio, i creu que, a poc a poc, la gent s’apuntarà.

La tasca dels voluntaris és estar al supermercat i facilitar una bossa al client que entra que vulgui participar al Gran Recapte; i a la sortida, han d’ajudar a deixar la bossa amb els productes en una caixa.

Aquells que vulguin participar al Gran Recapte com a voluntaris s’han d’inscriure al portal web bancdelsaliments.org o bé trucar al telèfon 977 75 74 44 i dir a quin supermercat volen col·laborar i triar entre tres franges horàries de tres hores: de les 9 del matí a la 1 del migdia, de la 1 a les 5 de la tarda, o de les 5 a les 9 del vespre.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Joan Vila, delegat del Banc dels Aliments a Tarragona
Joan Vila, delegat del Banc dels Aliments a Tarragona
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla