Notícies
01 de desembre del 2015
L’AMI es presenta a Altafulla com “un contribuent net” en les negociacions entre JxSí i la CUP
Els alcaldes lamenten que després de dos mesos encara no hi hagi govern, però no llencen la tovallola
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha celebrat aquest dilluns a Altafulla la seva comissió executiva on, a banda de tractar qüestions de caràcter intern, s’ha debatut la ratificació de la CUP de no investir a Artur Mas com a president de la Generalitat de Catalunya.

Els alcaldes han lamentat que després de dos mesos no hi hagi govern encara, però han remarcat que no tiren la tovallola i creuen que encara hi ha possibilitats d’arribar a un acord de govern.

El president de l’AMI i alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha insistit que mentre hi hagi possibilitats d’acord per formar govern no s’ha de pensar en anticipar eleccions. L’AMI s’ha ofert a Junts pel Sí i a la CUP com a “un contribuent net” en l’acord per investir president de la Generalitat.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, també ha insistit en la necessitat de conformar un govern. Ha agraït a l’AMI haver triat Altafulla com a escenari de l’executiva, i ha qualificat la trobada de “discussió molt intensa”. El batlle ha destacat que l’AMI és “l’expressió de moltes pluralitats”.

La reunió ha tingut lloc aquest dilluns al Centre d’Interpretació de l’Era del Senyor. En representació altafullenca també hi han estat presents els regidors Jordi Molinera i Jaume Sánchez.
Carles Puigdemont, president de l'AMI
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla