Notícies
Foto: Anna F.
01 de desembre del 2015
Torredembarra inaugura aquest cap de setmana una zona d’esbarjo i socialització d’animals de companyia
El nou espai, pioner al Camp de Tarragona, s’ubica al terreny de 1.500m2 que ocupava l’escola Mirades
Torredembarra obrirà aquest cap de setmana la primera zona d’esbarjo i socialització d’animals de companyia. Un espai innovador i pioner al Camp de Tarragona, ubicat en un terreny municipal de 1.500 metres quadrats al carrer de l’Hort de l’Oca.

La iniciativa ha estat impulsada per les regidories de Via Pública i Manteniment i de Sostenibilitat, a partir d’un projecte de l’Associació Animalista Libera!.

L’objectiu d’aquesta nova zona és que els animals de companyia, i les seves famílies, disposin d’un espai que, més enllà de per fer les seves necessitats, serveixi també per gaudir en llibertat, jugar, i relacionar-se amb d’altres animals.

El terreny, que abans ocupava l’escola Mirades, compta amb una tanca perimetral i ha estat condicionat per la Brigada de Serveis reciclant materials -sorra de les llevantades, pals telefònics, bases de dutxes de platges- i instal·lant diferents elements com una font amb una petita piscina.

Aquesta iniciativa anirà acompanyada d’una campanya de conscienciació sobre la tinença responsable d’animals de companyia que es realitzarà des de la Regidoria de Sostenibilitat i que incidirà, per un costat, en el benestar dels animals i, per un altre, en la necessitat de mantenir els carrers nets.

Actualment, el Registre d’Animals de Companyia de Torredembarra compta amb 602 animals inscrits.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla