Notícies
02 de desembre del 2015
La dissenyadora altafullenca Daniela Barbieri presenta la seva nova col·lecció al BCN Ethical Fashion Fest
Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona edició de la mostra de moda sostenible, pionera a Espanya i al sud d’Europa
La dissenyadora d'Altafulla Daniela Barbieri va presentar el passat cap de setmana la seva nova col·lecció al BCN Ethical Fashion Fest (BEFF). Una aposta per la moda creativa, ètica, i sostenible, pionera a Espanya i al sud d’Europa.

Tota la roba de Daniela Barbieri és dissenyada i confeccionada a Altafulla amb diferents materials reciclats com ara mostraris de roba, fils, botons, entre d'altres coses, que fan especial i única a cada peça. La seva nova col·lecció es va presentar en una de les desfilades que van tenir lloc el dissabte a la tarda. La dissenyadora altafullenca s’ha mostrat molt satisfeta de l’experiència, que li ha servit per donar-se a conèixer.

Després de l’èxit de la primera edició amb més de 3.000 assistents, la d’enguany ha superat amb escreix aquesta xifra, amb la participació de més de 4.000 persones.
Enguany el festival ha aglutinat més d’una quarantena de marques, i de botigues de roba i complements sostenibles, que han exposat els seus dissenys en diferents ‘pop-up stores’.

Els assistents també han pogut gaudir de passarel·les de moda, i de diferents taules rodones sobre l’impacte mediambiental de la indústria tèxtil, les condicions laborals en la cadena de subministrament, i l’estilisme i la percepció de la moda sostenible.
Daniela Barbieri, dissenyadora
Daniela Barbieri, dissenyadora
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla