Notícies
Foto: La Xarxa
07 de desembre del 2015
El periodista d’Altafulla Ràdio, Eduard Virgili, presenta aquest dilluns el programa ‘La Tarda’ de La Xarxa
El programa s’emet, de dilluns a divendres, de 16h a 19h, per una trentena d’emissores locals d’arreu de Catalunya
El periodista d’Altafulla Ràdio i conductor del magazine matinal ‘Espai Obert’, Eduard Virgili, presentarà aquest dilluns el programa ‘La Tarda’ de La Xarxa. Un recorregut en directe per diferents punts el territori català que apropa les històries, els personatges, i les activitats que marquen el dia a dia de tots aquests pobles i ciutats.

El programa es realitza en directe des d'EMUN FM Ràdio i s’emet a través de més d’una trentena d’emissores locals de tota Catalunya que hi estan adherides. Altafulla Ràdio hi col·labora cada tarda diàriament des dels seus estudis de la mà, precisament, d’Eduard Virgili. Avui, però, s’ha traslladat a Barcelona per conduir els continguts en primera persona en substitució de la periodista Laura Alcalde, que és qui ho fa habitualment. Laura Balcells s’encarrega de la direcció, Susanna Huguet i Jordi Cortinas de la producció, Juanjo Lecumberri i Josep Estiarte de la redacció, i Ivan López de la realització tècnica.

En el programa d’avui, l’equip de ‘La Tarda’ visitarà a través de les emissores locals la Fira Agrícola i Industrial de Sarral, a la Conca de Barberà; l’escola de Sant Joan de les Abadesses; la Fira de l’Avet d’Espinelves, a la comarca de l’Osona; i l’obrador de La Xixoneca de Vic; entre molts altres indrets del nostre territori.

Aquest estiu Eduard Virgili ja va prendre part de l’equip del magazín 'País km0', que durant els mesos de juliol i agost va agafar el relleu a 'La Tarda'. En aquest cas, l’espai també era conduït per Laura Alcalde, i Eduard Virgili era un dels reporters.
Laura Balcells, directora de 'La Tarda'
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla