Notícies
Foto: FMC
07 de desembre del 2015
Fèlix Alonso, nomenat nou president de l’àmbit de ‘Bon Govern i Innovació Democràtica’ de la Federació de Municipis de Catalunya
Aquesta àrea fa referència a la participació ciutadana, a la democràcia local, a les polítiques de transparència i al bon govern
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha estat nomenat president del nou àmbit de ‘Bon Govern i Innovació Democràtica’ de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). El Comitè Executiu de l’entitat es va reunir a finals del mes de novembre per renovar el 90% dels seus membres, i va decidir que el batlle altafullenc formi part d’aquesta nova executiva. La renovació ve acompanyada de la constitució de nou àmbits sectorials per al període 2015-2019.

El que presideix Fèlix Alonso fa referència, principalment, a la participació ciutadana, la democràcia local, les polítiques de transparència i el bon govern; a les reformes institucionals del govern; al Règim Electoral; a l’Estatut dels Electes Locals; a la UE; i a l’adaptació de Directives Comunitàries. A la vicepresidència l’acompanyen Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, i Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona.

Les altres àrees que també s’han constituït són Drets Socials; Serveis Econòmics; Territori, Sostenibilitat, i Serveis Urbans; Desenvolupament Econòmic i Ocupació; Prevenció i Seguretat Pública i Protecció Civil; Cultura, Joventut, i Esports; Organització Territorial; i Cooperació i Solidaritat.

Està previst que els representants d’aquests nous àmbits es comencin a reunir per definir els seus calendaris i les seves línies d’actuació a partir del proper 30 de gener.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla