Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
27 de novembre del 2014
Finalitzen les Jornades de Nutrició de l’escola La Portalada d’Altafulla
Els tallers, promoguts pel Col·legi de Farmacèutics, s’han destinat a l’Etiquetatge d’Aliments, a la Nutrició, i als Esmorzars Saludables
L’Escola La Portalada d’Altafulla i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona han posat el punt i final aquest dijous a les Jornades de Nutrició. Una iniciativa encaminada a ensenyar als més petits a comprar i a tenir una dieta saludable, i que cada any rep molt bona acollida tant per part dels alumnes com del professorat. Les impressions des del Col·legi, segons la responsable dels tallers, la farmacèutica Susanna Domingo, també són molt positives, i la intenció és tornar-les a repetir el curs vinent.

Els tallers s’han destinat enguany a l’Etiquetatge d’Aliments, a la Nutrició a Preescolar, i als Esmorzars Saludables.
Els tallers de Nutrietiquetatge, destinats als alumnes de 6è, consisteixen en aprendre a llegir i a interpretar les etiquetes dels productes, i evitar la publicitat enganyosa.

Pel que fa a les activitats de Nutrició, van encarades als alumnes de P5. En aquest cas es treballa amb els infants a través de la piràmide dels aliments, de jocs per detectar les característiques organolèptiques dels aliments, i de l’explicació del conte de la lletera.

Els Esmorzars Saludables, dirigits als alumnes de 4t, donen a conèixer en què consisteix un esmorzar saludable, i la importància d’esmorzar a casa, i més tard, prendre alguna cosa a l’escola, fàcil de menjar i que ho complementi, com pot ser una ració de fruits secs o una peça de fruita, idoni per menjar a l’hora de l’esbarjo. També inclou un taller en què els alumnes elaboren exemples d’esmorzars saludables.
Susanna Domingo, responsable dels tallers
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat