Notícies
27 de novembre del 2014
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla dóna a conèixer la Font de Sant Joan
L’entitat va signar amb Repsol el passat mes d’octubre un acord de custòdia per poder recuperar la zona, ubicada entre Salomó, Vespella i Vilabella
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla va signar amb l’empresa Repsol a principis del passat mes d’octubre un acord de custòdia d’uns terrenys a la zona coneguda com la Font de Sant Joan, ubicada entre els municipis de Salomó, Vespella de Gaià, i Vilabella. Es tracta d’uns terrenys d’unes 20 hectàrees a la vora del riu Gaià.

Ara, l’entitat ecologista organitza una sortida per donar a conèixer aquest espai. Ha proposat una sortida pel dilluns 8 de desembre, que s’iniciarà a les 10 del matí al Parc de les Moreres a Sant Miquel de Vespella, i finalitzarà a la mateixa Font de Sant Joan amb un dinar.
Un dels responsables de l’associació, Hèctor Hernàndez, ha explicat que es tracta d’un espai molt emblemàtic, situat a la cua de l’embassament.

La voluntat de l’entitat és restablir un espai que està ambientalment degradat, recuperar el bosc de ribera, i habilitar un espai d’oci, com podia ser una zona d’acampada. També es preveu dur-hi a terme un estudi de fauna.

Per participar en l’activitat del proper dia 8, les persones interessades han d’inscriure’s prèviament abans del 5 de desembre.
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de l'associació
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de l'associació
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla