Notícies
23 de desembre del 2015
El ‘Parc de les Entitats’ de la plaça Martí Royo d’Altafulla s’inaugurarà el proper diumenge
En la nova zona d’oci infantil hi seran representats els Gegants, els Castellers, els Diables, i els Bastoners amb il·lustracions de Pilarín Bayés
El ‘Parc de les Entitats’ d’Altafulla serà finalment una realitat aquest cap de setmana. La seva inauguració estava prevista en el marc de la Festa Major de Sant Martí del mes de novembre, però alguns problemes tècnics amb unes plaques defectuoses van obligar l’Ajuntament a ajornar la presentació. Aquesta setmana s’acabarà d’enllestir la instal·lació dels diferents elements, i la nova zona infantil de la plaça Martí Royo s’obrirà al públic el diumenge 27 de desembre a les 12 del migdia. La regidora de Medi Ambient i Participació, Montse Castellarnau, ha explicat que aquest nou espai pretén ser una mena “d’homenatge a les entitats que participen en els actes festius de la vila”. Hi seran representats els Gegants, els Castellers, els Diables, i els Bastoners amb il·lustracions de la reconeguda dibuixant Pilarín Bayés.

La voluntat del consistori és seguir la mateixa línia del ‘Parc del Patufet’ i del ‘Parc de la Caputxeta’, i oferir un tret particular que el diferenciï de la resta.

El consistori feia temps que hi tenia la mirada posada amb la voluntat de donar-li vida més enllà de l’àmbit comercial i festiu. De fet, oferir una alternativa d’oci per la canalla en aquesta zona havia estat fins ara una demanda de la ciutadania, i els diferents grups de l’equip de govern també hi havien presentat moltes propostes al respecte.

El nou espai d’oci infantil, de 130m2, comptarà amb un multijoc de tres torres, amb dos tobogans, amb diferents elements d’escalada, i amb un gronxador doble.
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla