Notícies
28 de desembre del 2015
Fèlix Alonso es mostra “sorprès” davant la divisió de l’assemblea de la CUP
L’Alcalde d’Altafulla qualifica la situació d’”insostenible” i manifesta que “ja és hora d’unes noves eleccions”
Tres mesos després de les eleccions al Parlament de Catalunya, havent celebrat una assemblea de prop de 12 hores i amb dues votacions prèvies en què s'ha imposat el “no”, la votació decisiva de la CUP ha acabat en un empat.

Així es pot definir la jornada de votació maratoniana que han viscut els militants i simpatitzants de la CUP aquest diumenge. I és que la tercera ronda de votació de l’assemblea de la CUP ha desembocat en un final poc esperat: l’esquerra anticapitalista s’ha dividit pràcticament en dues meitats i els partidaris del “sí” i els del “no” han sumat cadascun 1.515 vots: les mateixes persones a favor de la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat i exactament la mateixa xifra en contra.

Una situació que l’Alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha valorat amb molta sorpresa. Alonso ha qualificat la situació d’”insostenible” i als micròfons d’Altafulla Ràdio ha manifestat que “ja és hora d’unes noves eleccions”.

Després de la jornada de votació maratoniana d’aquest diumenge, els militats i simpatitzants de la CUP convocaran ara les assemblees locals aquesta setmana i convocaran també el seu Consell Polític i el grup d’acció parlamentària el 2 de gener, segons fonts del partit.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla