Notícies
28 de desembre del 2015
La recaptació d’Altafulla per a La Marató de TV3 ascendeix als 3.404,76 euros
L’Ajuntament ha fet pública la xifra definitiva aquest dilluns després de comptar les darreres aportacions per investigar la diabetis i l’obesitat
Altafulla ha assolit una nova xifra històrica en favor de La Marató de TV3. Aquest dilluns el consistori ha fet públics els números, que ascendeixen a un total de 3.404,76 euros, després de comptar les darreres aportacions. Una xifra, doncs, força elevada tenint en compte les dimensions del municipi, el context econòmic i financer de moltes famílies i la col•laboració desinteressada que cada cop més es demana a la ciutadania des de diverses entitats socials.

Amb les xifres desglossades, la recaptació de la venda de pastissos solidaris ha estat de 96,61 euros per a l’AMPA de la llar d’infants Francesc Blanch i de 205 per a la d’Hort de Pau. La penjada d’estrelles i la guardiola i tómbola de l’escola La Portalada ha recaptat 265 euros, i l’AMPA del centre n’ha aconseguit 251,85 amb un berenar solidari. L’Ateneu de Dones i l’ONG Mans per l’Acció Solidària han aconseguir 175 i 150 euros, respectivament, a la Fira de Nadal. El Club Bàsquet Altafulla ha recaptat 64,71 euros amb l’activitat de zumba. El concert de l’Escola de Música, 211 euros, i el de la Jazzorquestra de l’Institut, 763,59. I finalment, el berenar solidari de l’AMPA de l’Institut, 222 euros. A més, el consistori hi ha afegit, també, 1.000 euros més.

Els donatius es poden seguir fent fins el 31 de març de l'any vinent. Serà a partir d’aleshores quan es donarà a conèixer la xifra final que haurà recollit la 24a edició de La Marató de TV3.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla