Notícies
28 de desembre del 2015
Els Gegants i Nans adopten l’escut dels Castellers d’Altafulla com a propi
Les cercaviles de l’entitat seran encapçalades a partir d’ara per un estendard amb aquest estampat
Una errada en un dels mòduls del recent estrenat “Parc de les Entitats” de la plaça Martí Royo d’Altafulla aquest diumenge ha estat el detonant perquè el col•lectiu de Gegants i Nans de la vila hagi pres la decisió d’adoptar l’escut dels Castellers d’Altafulla com a propi. Segons han assegurat fonts de l’entitat gegantera a Altafulla Ràdio, “des que l’entitat va crear-se administrativament i de forma jurídica, just fa uns mesos, que la recerca d’un escut per a l’associació era sobre la taula”.

Ara doncs, i després que aquest diumenge ambdues entitats culturals hagin pres part a la inauguració del parc infantil, els Gegants i Nans d’Altafulla es fan seu l’escut que els de l’Era de l’Ixart fa anys que porten a la camisa. A més, segons han explicat Gegants i Nans a aquesta casa, “les cercaviles de l’entitat seran encapçalades a partir d’ara per un estendard amb aquest estampat”.

Fonts de la Junta Directiva dels Gegants i Nans asseguren que tot plegat es tractaria d’una proposta de l’Ajuntament d’Altafulla “amb la finalitat d’estalviar-se haver de desmuntar el mòdul amb l’errada gràfica, enviar-lo a la fàbrica per a la seva rectificació i retardar l’obertura del parc infantil, a banda del sobrecost que això suposaria per a les arques municipals”. Una iniciativa que tant Castellers d’Altafulla com el Grup de Gegants i Nans asseguren haver vist “amb bons ulls”.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla