Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
27 de gener del 2016
Tot a punt a l’Esplai de Gent Gran d’Altafulla per celebrar aquest divendres la calçotada anual
L’entitat presenta per a aquest 2016 un calendari d’activitats “continuista i amb poques variacions”
El calendari d’activitats de l’Esplai de Jubilats d’Altafulla de cara a aquest 2016 serà “continuista” amb el proposat altres anys i “amb poques variacions”. Així ho va ratificar l’assemblea ordinària de l’entitat el passat cap de setmana, que també va servir per fer balanç dels actes i els comptes del 2015, i per establir el manteniment del preu de la quota de soci. Aquest serà el dotzè any que Tomàs Biarnés estarà al capdavant de l’entitat, i aposta per “mantenir allò que funciona”.

La primera cita en l’agenda dels avis i àvies és la calçotada anual, que tindrà lloc aquest divendres al migdia. El president ha explicat que la carn i els calçots ja estan encarregats, i ara només falta que la gent s’hi apropi per gaudir d’una bona estona. Uns àpats que compten sempre amb una elevada participació.

Són moltes les activitats que es promouen des de l’Ajuntament d’Altafulla a través de la regidoria d’Acció Social i Gent Gran. La darrera, en el marc del programa Imserso. Una iniciativa que enguany rebaixa l’edat de participació dels pensionistes vidus als 55 anys; permet participar també a aquelles persones perceptores de prestacions o subsidis de desocupació a partir dels 60 anys i també a aquelles persones majors de 65 anys beneficiàries de la Seguretat Social encara que no siguin pensionistes; en poden prendre part també els pensionistes de nacionalitat espanyola residents a l’estranger; i enguany també es contempla la possibilitat d’acompanyament de fills amb discapacitat igual o superior al 45%.
A l’Esplai de Jubilats són diverses les persones que fan ús d’aquest programa, i, segons el president, estan molt satisfetes.

Per rebre més informació d’aquest programa, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament, de forma presencial o mitjançant el telèfon 977 65 00 08, o dirigir-se al portal web www.imserso.es.
Tomàs Biarnés, president Esplai de Jubilats
Tomàs Biarnés, president Esplai de Jubilats
Social
Et recomanem
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
27 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre per la xarxa de camins d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426