Notícies
Foto: AMI
27 de gener del 2016
L’AMI proposa Neus Lloveras com a candidata de consens a la presidència de l’entitat
La Comissió Executiva ha acordat a Cardona celebrar una Assemblea General el 15 d’abril a l’àrea metropolitana de Barcelona
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha acordat proposar l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, com a candidata a la presidència de l’entitat. La decisió s’ha pres en la reunió conjunta que el Consell Directiu i la Comissió Executiva han celebrat aquest dimarts al matí a l’Ajuntament de Cardona. Una trobada que ha estat presidida per l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i per l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch; i en què també hi ha estat present el regidor de l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera.

Pep Andreu ha estat ratificat com a president provisional fins l’Assemblea General de l’organització, que se celebrarà el proper 15 d’abril en una ciutat encara no decidida de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El regidor altafullenc ha explicat que “més enllà de qui presideixi l’entitat, l’objectiu és continuar creixent des del municipalisme cap a l’independentisme que ha de construir la nova República Catalana”. El passat dijous, precisament, s’hi va afegir l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

En la mateixa línia s’ha expressat Neus Lloveras, que ha explicat que “és absolutament necessari continuar mantenint els partidismes fora de l’AMI, com sempre s’ha fet, i es continuaran prenent tots els acords amb consens”.
Jordi Molinera, representant de l'AMI
Jordi Molinera, representant de l'AMI
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla