Notícies
28 de gener del 2016
La territorial d’Altafulla de l’ANC organitza un autobús per participar en la manifestació d’Amposta contra el Pla Hidrològic
Les persones interessades en assistir-hi tenen temps per inscriure’s fins el proper dimarts 2 de febrer
La territorial d’Altafulla de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza un autobús per viatjar el proper diumenge 7 de febrer a Amposta. L’entitat vol donar el seu suport en la gran manifestació en contra del Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre. El nou coordinador de la territorial, Pere Piqué, ha parlat de la “necessitat d’ajudar-los”. La convocatòria està prevista per les 10 del matí davant de l’escola La Portalada, i l’hora aproximada de tornada a dos quarts de 5 de la tarda. El preu per participar-hi és de 10 euros per persona en cas de fer servir únicament l’autocar, i de 30 euros en cas de participar també en la paella popular que hi ha convocada. Les persones interessades en assistir-hi tenen temps per inscriure’s fins el proper dimarts 2 de febrer. Els punts d’inscripció són el Forn Nogués, la Geladeria La Perla, i la Llibreria Lluís.

Tal i com establien els estatuts de l’entitat, el passat 4 de desembre es van reunir en assemblea per renovar la junta. A Pere Piqué, qui substitueix la fins ara coordinadora, Marta Oller, l’acompanyen Sara Barnús a la Secretaria, Joan Calvet a la Tresoreria, i Dani Franquès a l’àmbit de la Comunicació. Pere Piqué ha parlat de “saba nova i forces renovades per afrontar els temps que venen que –està convençut- no seran senzills”.

Les variacions en els noms al capdavant de la territorial, però, no es traduiran en un canvi de línia. La voluntat és continuar el mateix full de ruta que fins ara. La territorial aglutina independentistes d’ERC, de CiU, i persones a títol individual que també s’hi han volgut afegir. La intenció és arribar a altres formacions, i enfortir les relacions amb altres municipis del Baix Gaià.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla