Notícies
02 de febrer del 2016
La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla comença a treballar en l’aplicació de la Llei de Transparència
El pressupost municipal de l’exercici 2016 hi destinarà una partida de 25.000 euros
La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla ha començat a treballar en l’aplicació de la Llei de Transparència. La normativa va entrar en vigor el passat 1 de gener, i per donar-li compliment, el Pressupost Municipal de l’exercici 2016 hi destinarà una partida de 25.000 euros. Així ho va aprovar la corporació municipal en la sessió plenària del mes de gener. 15.000 euros es dedicaran a una persona que s’hi dediqui de forma específica; i els 10.000 euros restants a crear eines i recursos per desenvolupar-la. S’hi ha referit l’edil responsable de l’àrea, Jordi Molinera.

El consistori altafullenc ja ha començat a introduir dades al portal de transparència que la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició dels ajuntaments per facilitar-ne el compliment. La intenció de la regidoria, però, segons ha afirmat Jordi Molinera, és “donar-li encara més corda en aquest nou camp que se li obre a la seva regidoria més enllà de la gestió”.

La llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern pretén regular i garantir la transparència de l’activitat pública; regular i garantir el dret d’accés de les persones a la informació i la documentació públiques; establir els principis i les obligacions de bon govern d’acord amb els quals han d’actuar els alts càrrecs, el personal al servei de l’Administració i la resta de persones a qui és aplicable aquesta llei; aplicar el govern obert i fomentar la participació i la col·laboració ciutadanes; i regular el règim de garanties i responsabilitats per l’incompliment dels deures i les obligacions establerts per aquesta llei.
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat