Notícies
02 de febrer del 2016
El cicle de documentals Altafulla-Link dedica la sessió del mes de febrer a les Terres de l’Ebre
‘Sègula. Lo futur de les Terres de l'Ebre’ fa una diagnosi de la situació socioeconòmica i mediambiental i dóna veu als seus habitants
‘Sègula. Lo futur de les Terres de l'Ebre’. Aquest és el títol que ha triat la secció de documentals del Cineclub Altafulla Link per projectar aquest mes de febrer. La tria coincideix amb la celebració el proper 7 de febrer d’una gran mobilització a Amposta, impulsada per la Plataforma en Defensa de l’Ebre, contra l’aprovació del nou Pla hidrològic de la conca de l’Ebre. De fet, el documental fa una diagnosi de la situació socioeconòmica i mediambiental de les Terres de l'Ebre i dóna veu als seus habitants, que donen a conèixer com viuen i com pateixen la situació. La responsable del cicle de documentals, Araceli Rilova, ha fet cinc cèntims del contingut de la producció.

La direcció va a càrrec de Mario Pons, un realitzador coneixedor de la situació que ja ha produït altres documentals entorn de les Terres de l’Ebre i de les seves problemàtiques, principalment sobre l’amenaça constant del transvasament d’aigua de l’Ebre.

La projecció tindrà lloc aquest dimecres a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla. L’entrada és lliure.
Araceli Rilova, responsable del cicle
Araceli Rilova, responsable del cicle
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat