Notícies
02 de febrer del 2016
Obert el període d’inscripcions per participar en la segona edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla
La mostra repetirà el proper 26 de març al parc de Voramar
L’Associació Cultural Pleamar ja ha obert el període d’inscripcions per participar en la segona edició del Pleamar Vintage Market, que tornarà a fer parada a Altafulla el proper 26 de març, en el marc de nou de la Setmana Santa, un dels moments de major afluència al municipi.

En la primera edició hi van prendre part una cinquantena de parades, i enguany la intenció dels organitzadors no és aglutinar un major nombre d’estands, sinó oferir parades de més qualitat.
L’entitat va elaborar una enquesta un cop finalitzada l’edició de l’any passat, i la valoració dels paradistes va ser més que positiva. De fet, segons ha explicat un dels responsables de la iniciativa, Nicolás Leo, més del 95% estaven disposats a repetir. També, segons Leo, la resposta de l’Ajuntament va ser molt positiva ja que veu l’aposta com un atractiu més per ampliar la seva oferta d’oci.

La convocatòria està oberta a parades d’articles de segona mà, antiguitats, articles vintage, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles. Les persones interessades en prendre-hi part poden trobar el formulari d’inscripció al perfil de Facebook ‘Pleamar Vintage Market’. Més enllà de les parades d’articles de segona mà, el festival també comptarà amb food trucks, i música en viu, entre altres activitats.

La idea va néixer sota la influència dels mercats d’aquestes característiques que actualment se celebren a Barcelona, i la voluntat és consolidar aquesta aposta també a la Costa Daurada.
Nicolás Leo, organitzador de la iniciativa
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat