Notícies
02 de febrer del 2016
En vigor les noves tarifes de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona
La línia d’autobusos urbans dóna servei als veïns i veïnes d’Altafulla mitjançant la parada ‘Aiguamolls del Gaià’
L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha posat en marxa aquest dilluns les noves tarifes d’autobús per aquest 2016. Ho ha fet amb un increment del 2,6% en la tarifa del bitllet. Aquesta revisió però, no afectarà al preu dels abonaments més utilitzats, que engloba el 54% dels usuaris de l’EMT, ni tampoc a les condicions de bitllet gratuït.

L’augment de la tarifa es tradueix en una pujada de 2 cèntims el viatge, de mitjana. El bitllet senzill passarà de 1,45 a 1,50€, però la T Tarraco passarà de 41 a 41,50€ i la T Jove no variarà, seguint els criteris de suport al bitllet social de l’EMT.

Els usuaris disposen de dos mesos per esgotar els títols amb l’antiga tarifa. L’1 d’abril, doncs, ja no seran vàlids els abonaments i targetes adquirits amb el preu anterior.

La línia d’autobusos urbans dóna servei als veïns i veïnes d’Altafulla. Concretament, la 9, disposa al municipi de la parada ‘Aiguamolls del Gaià’. Un servei que des de fa mesos l’Ajuntament d’Altafulla té la intenció de fer arribar fins l’estació de trens. Per fer-ho possible, però, és necessària l’obertura al trànist de l’avinguda Lluís Companys de la zona de la Cabana. Una obertura que la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, reconeix que “va per llarg”.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat