Notícies
05 de febrer del 2016
Diversitat d’opinions sobre el destí del crèdit que l’Ajuntament d’Altafulla utilitzarà per a la urbanització de carrers
El Pressupost Municipal per a l’exercici 2016 contempla una partida d’1.390.000 euros
El Pressupost Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla per a l’exercici 2016 contempla una partida d’1.390.000 euros, inclosa dins del capítol de crèdit i que es destinarà a la “urbanització de carrers”. Una decisió que alguns vilatans han valorat de forma positiva ja que consideren actuacions prioritàries l’asfaltat i l’arranjament de voreres. D’altres, en canvi, preferirien destinar aquests diners a altres projectes que creuen més necessaris. En són alguns exemples la cobertura de la piscina municipal, o l’ampliació de la Biblioteca.

A aquesta partida de pràcticament 1,4 milions d’euros, inclosa sota el paraigües de la partida de ‘Patrimoni’, se li suma una subvenció de la Diputació de Tarragona de 250.000 euros, de manera que en total s’eleva a 1.641.000 euros.

La tramitació d’aquest crèdit suposa incrementar el deute de l’Ajuntament a finals de l’exercici del 4% actual al 22%, i incrementar el Pressupost General fins els 9.300.000 euros.
Carro de veus de vilatans i vilatanes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla