Notícies
05 de febrer del 2016
Una seixantena de persones d’Altafulla se sumaran aquest diumenge a Amposta a la concentració en contra del Pla Hidrològic
La territorial del municipi de l’ANC ha organitzat un autobús per desplaçar-s’hi. A hores d’ara només queden 9 places lliures
Les Terres de l’Ebre tornaran a sortir al carrer per rebutjar un nou Pla Hidrològic, aprovat definitivament pel Consell de Ministres. Serà aquest diumenge 7 de febrer a Amposta, tot just un dia abans que la Comissió de Peticions del Parlament Europeu visiti el Delta de l’Ebre.
Persones de tota Catalunya tornaran a treure al carrer les samarretes blaves amb el nus, i a fer sentir la seva veu al crit de ‘Lo riu és vida’.

Des d’Altafulla s’hi desplaçaran una seixantena de persones. La territorial del municipi de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat un autobús per traslladar-s’hi, i a hores d’ara només queden 9 places lliures. El coordinador, Pere Piqué, ha parlat de “tot un èxit” de participació.

Els veïns es concentraran a les 10 del matí a la plaça La Portalada, i a les 12 del migdia tindrà lloc la concentració, que culminarà amb un dinar popular. La previsió, segons Pere Piqué, és tornar a Altafulla pels volts de les 5 de la tarda.

Més enllà de la mobilització, la Plataforma en Defensa de l’Ebre tornarà a presentar una denúncia al Tribunal Suprem, com ja van fer amb l'últim planejament i de la qual encara no n’ha obtingut resposta.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla