Notícies
05 de febrer del 2016
Una seixantena de persones d’Altafulla se sumaran aquest diumenge a Amposta a la concentració en contra del Pla Hidrològic
La territorial del municipi de l’ANC ha organitzat un autobús per desplaçar-s’hi. A hores d’ara només queden 9 places lliures
Les Terres de l’Ebre tornaran a sortir al carrer per rebutjar un nou Pla Hidrològic, aprovat definitivament pel Consell de Ministres. Serà aquest diumenge 7 de febrer a Amposta, tot just un dia abans que la Comissió de Peticions del Parlament Europeu visiti el Delta de l’Ebre.
Persones de tota Catalunya tornaran a treure al carrer les samarretes blaves amb el nus, i a fer sentir la seva veu al crit de ‘Lo riu és vida’.

Des d’Altafulla s’hi desplaçaran una seixantena de persones. La territorial del municipi de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat un autobús per traslladar-s’hi, i a hores d’ara només queden 9 places lliures. El coordinador, Pere Piqué, ha parlat de “tot un èxit” de participació.

Els veïns es concentraran a les 10 del matí a la plaça La Portalada, i a les 12 del migdia tindrà lloc la concentració, que culminarà amb un dinar popular. La previsió, segons Pere Piqué, és tornar a Altafulla pels volts de les 5 de la tarda.

Més enllà de la mobilització, la Plataforma en Defensa de l’Ebre tornarà a presentar una denúncia al Tribunal Suprem, com ja van fer amb l'últim planejament i de la qual encara no n’ha obtingut resposta.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla