Notícies
07 d'octubre del 2014
La territorial de l'ANC d'Altafulla organitza una caminada reivindicativa a Sant Simplici
Tindrà lloc l’11 d’octubre i també aglutinarà les poblacions de Torredembarra, la Riera de Gaià, Ferran, El Catllar, i la Nou de Gaià
Una sortida de dificultat baixa que s’iniciarà a dos quarts de 6 de la tarda a l’Era del Senyor, i de la plaça Major de la Riera de Gaià. Una hora abans també hi haurà un tercer punt de sortida des de Torredembarra per afegir-s'hi. Està previst concentrar-se al Patronat Municipal de Turisme del passeig Rafael Campalans. També hi haurà un punt de trobada a Ferran i un altre al mateix cim.

El recorregut és d'uns 9 km i es recomana que es porti calçat adequat, menjar i aigua, així com una llanterna. L'hora prevista d'arribada és dos quarts de 10 de la nit. Ens en fa cinc cèntims la coordinadora de la territorial altafullenca, Marta Ollé.

Tall de veu. Marta Ollé

L’acte s’emmarca dins de la campanya ‘Ara és l'hora’, que es fonamenta sobre tres pilars: la realització de la gigaenquesta per part de 100.00 voluntaris per arribar a totes les llars de Catalunya; tenyir el país de groc amb tota mena de publicitat per identificar aquest color amb el del sí sí; i la realització d'actes multitudinaris per mantenir viu l'ambient i les ganes de construir junts un nou país.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla