Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
24 de març del 2016
Altafulla espera rebre una gran afluència de visitants aquesta Setmana Santa
Tot i que la situació de moltes famílies encara és complicada, es tracta d’un dels moments de major moviment turístic al municipi
El sector turístic català encara les vacances de Setmana Santa amb l’expectativa d’igualar, com a mínim, les xifres de l’any passat.
Tot i que la situació de moltes famílies encara és complicada, tothom intenta reservar uns dies pel descans, i si el temps acompanya, es preveu una molt bona afluència de visitants aquests dies a Altafulla.

Enguany arriba molt d’hora, però al municipi continua sent un dels períodes de més moviment turístic. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, s’ha mostrat convençut que vindrà “moltíssima gent”, i ha destacat dues de les activitats que s’oferiran aquests dies als visitants: ‘La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla’, i el ‘Pleamar Vintage Market’.

L’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents està a disposició dels visitants fins el proper 29 de març. L’horari d’atenció al públic és del 10 del matí a 1 del migdia, i de 5 a 8 de la tarda. Els diumenges i festius, el centre obrirà únicament de 10 del matí a 2 del migdia.

A nivell de mobilitat, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha demanat extremar “més que mai” la precaució i les mesures de seguretat en la mobilitat de la segona fase de Setmana Santa després que en l’inici d’aquest període 17 persones perdessin la vida a les carreteres catalanes, tretze en l’accident de Freginals (Montsià).

Es tracta del pitjor balanç de Setmana Santa des que el SCT té competències. Fins ara el registre més negre era el de la Setmana Santa del 2012, amb 12 víctimes mortals; l’any passat, cinc persones van perdre la vida en accidents de trànsit.

El SCT preveu que l’operació sortida de la segona fase, dijous i divendres, mobilitzi uns 410.000 vehicles de l’àrea metropolitana i que, en l’operació tornada, diumenge i dilluns, en circulin 615.000.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426