Notícies
Foto: Jean Segovia
24 de març del 2016
En marxa la nova oferta gastronòmica ‘La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla’
La ruta s’allargarà fins el proper 10 d’abril, i hi ha prevista també la participació amb un estand informatiu al ‘Pleamar Vintage Market’
El Restaurant Voramar Cal Vitali, El Braser del Mar, La Mar de Tapes, el Restaurant Club Marítim d’Altafulla, l’Altaburg, La Taberna del Mar, l’Hotel Yola, Ca Carlets, la Gelateria La Perla, La Toque, El Racó del Pozo, el Restaurant Les Bruixes, el Bar La Plaça Ca la Cori, la Pizzeria Solocomo, Cal Cano, K la Yaya, el Restaurant Oreneta, i el Restaurant l’Ermita d’Altafulla donen el tret de sortida aquest dijous a ‘La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla’. Una nova oferta gastronòmica al municipi impulsada des de la regidoria de Comerç i Consum, que pretén ser una alternativa per primavera de les Jornades Gastronòmiques. La intenció de l’edil responsable, Jaume Sánchez, és “anar més enllà dels tradicionals recorreguts per bars i restaurants”. Així ho demostra, de fet, l’ampli varietat de propostes de qualitat que ofereixen la divuitena d’establiments que en prenen part.

Totes les tapes tenen un preu de 2,5 euros, i inclouen la tapa i un quinto de cervesa Estrella Damm.

La ruta s’allargarà fins el proper 10 d’abril. També hi ha prevista la participació amb un estand informatiu al ‘Pleamar Vintage Market’ que se celebrarà aquest dissabte al parc de Voramar. La parada la gestionarà l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA).
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla