Notícies
30 de març del 2016
Més de 6.000 persones visiten la segona edició del ‘Pleamar Vintage Market’ d’Altafulla
Les principals novetats, la Kid Zone i el Vinil Corner, han estat molt ben rebudes pel públic. La programació musical ha estat un altre dels atractius d’enguany
Més de 6.000 persones han visitat aquest dissabte la segona edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla. Una xifra que ha superat la de l’any passat, i per la qual l’organització fa una valoració més que positiva. Un dels responsables, Nico Leo, s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que ha rebut un any més la iniciativa, i ha destacat el bon temps que ha fet de la jornada un dia rodó.

Les principals novetats presentades enguany, la Kid Zone i el Vinil Corner, han estat molt ben rebudes pel públic, qui ha ressaltat la qualitat de la mostra. El mercat ha tornat a oferir parades de segona mà i articles vintage, un espai gastronòmic de tendències amb diferents food trucks, i diferents activitats i música en directe.

La programació musical també ha estat un altre dels atractius d’aquesta segona edició del primer mercat vintage de la Costa Daurada. El parc de Voramar ha acollit des de les 11 del matí i fins les 8 del vespre un ampli repertori de punxadiscos i de formacions, amb noms reconeguts dins del panorama musical català, com ara els de Juan Ruiz, Miqui Puig, o Las Ruinas. També ha tingut molt bona acollida la classe oberta de Lindy hop.

El mercat ha comptat amb un estand informatiu de la nova oferta gastronòmica ‘La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla’, que va donar el tret de sortida el passat dijous i que s’allargarà fins el proper 10 d’abril, amb una divuitena d’establiments participants.
Nico Leo, organitzador del Pleamar Vintage Market
Nico Leo, organitzador del Pleamar Vintage Market
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426