Notícies
30 de març del 2016
Obert el període de preinscripció pel segon cicle d’infantil, primària i secundària obligatòria
Les sol·licituds es podran presentar fins el proper 7 d’abril
La preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, dóna el tret de sortida aquest dimecres, i es podrà dur a terme fins el proper 7 d’abril. La majoria de sol·licituds de preinscripció seran pel primer curs de l’educació infantil de segon cicle (P3), que és quan els nens i nenes comencen a assistir a les escoles, i el primer curs d’ESO, que és quan inicien els estudis als instituts.

El departament d'Ensenyament per al curs 2016-2017 oferirà a P3 un total de 75.940 places, i a 1r d’ESO, 81.720. Aquests càlculs s’han realitzat en base a una ràtio de 25 alumnes a P3 i 30 a 1r d’ESO; la ràtio definitiva però la determinarà la matrícula, que en el curs passat de mitjana va ser de 22,89 per P3 i 28,51 per 1r d’ESO.

En relació als criteris d’admissió dels alumnes, enguany s’incorpora una novetat pel que fa a la puntuació per a obtenir prioritat en l’accés a una plaça, específicament pel que respecta a l’adscripció de centres. La novetat és que només es consideraran centres únics a efectes de preinscripció quan l’adscripció sigui d’una única escola a un únic institut. D’aquesta manera s’aconsegueix que en casos d’adscripció múltiple -de diverses escoles a diversos instituts- l’existència de germans en el centre només atorgui prioritat per a l’accés a aquell centre en concret.

La matriculació s'haurà de realitzar del 13 al 17 de juny per als alumnes d’infantil, primària i primer d’ESO i, entre el 27 de juny i l’1 de juliol, per als de segon, tercer i quart d’ESO.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla