Notícies
30 de març del 2016
Front comú del món local per donar acollida als refugiats sirians
L’ACM ha enviat una carta al president, Carles Puigdemont, i també ha fet arribar una missiva a tots els ajuntaments catalans perquè s’hi sumin
El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, en nom dels més de 900 municipis catalans, ha fet arribar una carta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al comissari d’immigració europeu, Dimitris Avramopulos, on mostra la predisposició dels ajuntaments catalans a col·laborar en tot el necessari per donar acollida als refugiats que arriben a Europa. “El municipalisme no dóna mai l’esquena a la realitat i a les necessitats de les persones, i menys encara en situacions d’extrema necessitat”, així ho ha manifestat Miquel Buch en la missiva.

Des de l’entitat municipalista es considera que davant la situació actual que viu el continent europeu amb l’arribada de milers de refugiats de guerra, els municipis volen posar-se a disposició de les institucions autonòmiques, estatals i europees per donar resposta a les necessitats de les persones refugiades.

En la carta enviada també es posa de manifest que és molt necessari actuar de manera immediata per donar resposta a aquesta necessitat. Per això, també fan una petició perquè es gestioni aquesta situació d’una manera àgil i respectuosa amb els drets humans i els drets fonamentals de les persones.

S’ha enviat un model de carta a tots els ajuntaments de Catalunya perquè traslladin als dos mandataris la seva disponibilitat a col·laborar i donar acollida als refugiats que arriben a Europa.
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426