Notícies
Foto: El Periódico
07 d'abril del 2016
El Premi Sant Jordi Pep Puig presenta aquest divendres a Altafulla la seva novel·la ‘La vida sense la Sara Amat’
L’acte tindrà lloc a les 19h a la Biblioteca Municipal. La narració compta a dia d’avui amb un projecte d’Isona Passola de traslladar-la al cinema
El Premi Sant Jordi Pep Puig visitarà aquest divendres Altafulla. L’escriptor català presentarà a partir de les 7 de la tarda a la Biblioteca Municipal d’Altafulla la seva reconeguda novel·la ‘La vida sense la Sara Amat’.

Pep Puig va néixer a Terrassa el 1969, i actualment viu a la Nou de Gaià. Durant els estius, però, quan acabava el calendari escolar, els seus pares el duien a Ullastrell amb els seus avis, i quan tenien vacances a l’agost tots tres estiuejaven a Altafulla. Precisament la narració que aquest divendres aproparà als assistents de la seva presentació neix a cavall d’aquests dos darrers escenaris. ‘La vida sense la Sara Amat’ és la confessió d’uns fets inoblidables, uns dies de la vida d’un poble a l’estiu, d’un nen obedient i enamoradís i d’una nena que ja no era una nena i que volia acomplir el desig ferotge i urgent de fugir, ni que fos per la porta del darrere.

Una història que va commoure el jurat del premi Sant Jordi, i que ofereix al lector una revelació d’un gran talent literari. El mateix autor explica, però, que “no es tracta d’una novel·la escrita ni per un oficinista ni per un professional de la literatura, sinó que és escrita des de la tendresa, la passió, i la ingenuïtat, i amb molta emoció però sense creuar la frontera del sentimentalisme”. Pep Puig ha destacat en una entrevista a Altafulla Ràdio, “la llum, el color, i la textura especials que recorda d’Altafulla”.

Reconeix que venint a presentar el seu llibre a Altafulla “no té la sensació de tornar ja que hi ve sovint”. Té ganes de “compartir amb gent més o menys propera una novel·la que pot commoure”, i que compta a dia d’avui amb un projecte de la directora Isona Passola de traslladar-la al cinema.
Pep Puig, escriptor
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426