Notícies
Foto: El Periódico
07 d'abril del 2016
El Premi Sant Jordi Pep Puig presenta aquest divendres a Altafulla la seva novel·la ‘La vida sense la Sara Amat’
L’acte tindrà lloc a les 19h a la Biblioteca Municipal. La narració compta a dia d’avui amb un projecte d’Isona Passola de traslladar-la al cinema
El Premi Sant Jordi Pep Puig visitarà aquest divendres Altafulla. L’escriptor català presentarà a partir de les 7 de la tarda a la Biblioteca Municipal d’Altafulla la seva reconeguda novel·la ‘La vida sense la Sara Amat’.

Pep Puig va néixer a Terrassa el 1969, i actualment viu a la Nou de Gaià. Durant els estius, però, quan acabava el calendari escolar, els seus pares el duien a Ullastrell amb els seus avis, i quan tenien vacances a l’agost tots tres estiuejaven a Altafulla. Precisament la narració que aquest divendres aproparà als assistents de la seva presentació neix a cavall d’aquests dos darrers escenaris. ‘La vida sense la Sara Amat’ és la confessió d’uns fets inoblidables, uns dies de la vida d’un poble a l’estiu, d’un nen obedient i enamoradís i d’una nena que ja no era una nena i que volia acomplir el desig ferotge i urgent de fugir, ni que fos per la porta del darrere.

Una història que va commoure el jurat del premi Sant Jordi, i que ofereix al lector una revelació d’un gran talent literari. El mateix autor explica, però, que “no es tracta d’una novel·la escrita ni per un oficinista ni per un professional de la literatura, sinó que és escrita des de la tendresa, la passió, i la ingenuïtat, i amb molta emoció però sense creuar la frontera del sentimentalisme”. Pep Puig ha destacat en una entrevista a Altafulla Ràdio, “la llum, el color, i la textura especials que recorda d’Altafulla”.

Reconeix que venint a presentar el seu llibre a Altafulla “no té la sensació de tornar ja que hi ve sovint”. Té ganes de “compartir amb gent més o menys propera una novel·la que pot commoure”, i que compta a dia d’avui amb un projecte de la directora Isona Passola de traslladar-la al cinema.
Pep Puig, escriptor
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla