Notícies
07 d'abril del 2016
Altafulla augura una molt bona temporada turística aquest estiu
L’Ajuntament, ara de la mà del regidor Pere Gomés, ja treballa en la confecció d’un programa que oferirà de nou un ampli ventall d’activitats
Després de rebre aquesta Setmana Santa una gran afluència de visitants, l’Ajuntament d’Altafulla ja pensa en la temporada d’estiu. Aquests darrers dies el temps ha acompanyat, i s’ha pogut observar que cada vegada les famílies compten amb una millor situació financera per gaudir d’uns dies de descans.

Una primera experiència aquest 2016 amb el turisme familiar que busca el consistori altafullenc, i que augura uns bons mesos de juliol i agost. Un dels períodes de l’any, de fet, en què el municipi compta amb una major afluència de visitants, i multiplica la seva població considerablement.

La fins ara regidora de Turisme, Montse Castellarnau, ha fet referència a “aquestes ganes que ja té la gent de sol i d’estiu”. Confia en que aquesta serà una gran temporada, i fins i tot reconeix que “té por de morir d’èxit”, donada la gran ventall d’alternatives que s’ofereixen al municipi.

Més enllà del programa habitual d’activitats que es programen cada estiu, cal definir encara alguns serveis com pot ser el trenet turístic. Unes negociacions, però, que haurà d’establir en les properes setmanes el nou edil de Turisme, Pere Gomés.
Montse Castellarnau, regidora de Participació Ciutadana
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426