Notícies
07 d'abril del 2016
Altafulla augura una molt bona temporada turística aquest estiu
L’Ajuntament, ara de la mà del regidor Pere Gomés, ja treballa en la confecció d’un programa que oferirà de nou un ampli ventall d’activitats
Després de rebre aquesta Setmana Santa una gran afluència de visitants, l’Ajuntament d’Altafulla ja pensa en la temporada d’estiu. Aquests darrers dies el temps ha acompanyat, i s’ha pogut observar que cada vegada les famílies compten amb una millor situació financera per gaudir d’uns dies de descans.

Una primera experiència aquest 2016 amb el turisme familiar que busca el consistori altafullenc, i que augura uns bons mesos de juliol i agost. Un dels períodes de l’any, de fet, en què el municipi compta amb una major afluència de visitants, i multiplica la seva població considerablement.

La fins ara regidora de Turisme, Montse Castellarnau, ha fet referència a “aquestes ganes que ja té la gent de sol i d’estiu”. Confia en que aquesta serà una gran temporada, i fins i tot reconeix que “té por de morir d’èxit”, donada la gran ventall d’alternatives que s’ofereixen al municipi.

Més enllà del programa habitual d’activitats que es programen cada estiu, cal definir encara alguns serveis com pot ser el trenet turístic. Unes negociacions, però, que haurà d’establir en les properes setmanes el nou edil de Turisme, Pere Gomés.
Montse Castellarnau, regidora de Participació Ciutadana
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla