Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
08 d'abril del 2016
Els Castellers d’Altafulla volen portar a plaça castells de 7 en la diada d’inici de la temporada
Aquest diumenge a la plaça del pou els acompanyaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, i els Xicots de Vilafranca
Els Castellers d’Altafulla han apostat aquesta temporada per un canvi de format. Enguany els liles han començat els assajos abans de l’habitual; han ofert un primer tast en la nova ‘Diada d’Hivern’ amb un 4d6, el 4de6a, el 3d6 i el p4; i ara volen donar el tret de sortida oficial al calendari d’actuacions amb una gran cita.

Aquest diumenge a partir de dos quarts d’1 del migdia, els acompanyaran a la plaça del Pou la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, i els Xicots de Vilafranca. El cap de colla dels liles, Pol Munté, ha sentenciat als micròfons d’Altafulla Ràdio que “si volen arribar lluny, han de començar ben aviat”. La voluntat és portar a plaça el que la temporada passada van aconseguir per Sant Joan: el 2d6, el 3d7, i el 4d6a.

Pol Munté ha insistit en la “gran sort que tenen de compartir plaça amb grans colles”. Els de l’Era de l’Ixart esperen aquesta primera gran cita “amb ganes, força, i il·lusió”.

La diada serà retransmesa en directe des d’Altafulla Ràdio de la mà dels periodistes Eduard Virgili i Albert Jansà, i sota la direcció tècnica de Neus Gris.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla