Notícies
07 d'octubre del 2014
L’Ajuntament nomena el professor i veí Hèctor López Bofill coordinador municipal de la consulta a Altafulla
L’alcalde, tot i reconèixer que “han de tenir la maquinària preparada”, insisteix que “com a institució han de mantenir la màxima imparcialitat”
Malgrat reconèixer que “han de tenir tota la maquinària preparada per si en un moment donat el Parlament diu endavant”, l’alcalde, Fèlix Alonso, insisteix que “com a institució han de mantenir la màxima imparcialitat”. En cas de rebre el vistiplau dels serveis jurídics de la Generalitat, “no dubtaran ni un moment de seguir endavant”.

Tall de veu. Fèlix Alonso

Una imparcialitat que ja es va poder veure al Palau de la Generalitat el passat dissabte, quan el batlle altafullenc es va quedar al marge dels crits “d’independència” de la majoria dels seus homòlegs. Alonso està convençut que la victòria de la consulta no rau únicament en el fet que vagin a votar els del sí. En aquest sentit, ha explicat que l’Ajuntament ha d’intentar que “tothom se senti cridat a votar, sigui el que sigui”. Ha tornat a insistit que per damunt de tot “cal preservar les garanties democràtiques”.

Tall de veu. Fèlix Alonso

Un total de 239 ajuntaments ja han designat els coordinadors municipals de la consulta. De fet, CDC ha recomanat als seus alcaldes que ho facin i ha explicat que molts ja els han escollit, alguns abans de la suspensió del Tribunal Constitucional (TC) i d'altres després.

A més, 72 ajuntaments han confirmat els locals que el Departament de Governació havia proposat per votar el proper 9 de novembre. El Govern ha elaborat una llista basant-se en els col·legis electorals que habitualment es fan servir en eleccions ordinàries, i els ajuntaments només han d'avalar-la o proposar alternatives que considerin més adequades.

Per la seva banda, el Govern ha nomenat també aquest dimarts a través d'un decret els 35 membres que formen les 7 comissions de seguiment territorials del 9-N. Estan distribuïdes a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Tortosa, Manresa i Tremp. Entre les funcions, s'encarreguen de rebre les sol·licituds dels estrangers que viuen a Catalunya i dels ciutadans que poden votar de manera anticipada entre el 20 i el 25 d'octubre.

La Comissió de Contr
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla