Notícies
Foto: Altafulla Bloc
13 de maig del 2016
Els Castellers d’Altafulla actuen aquest diumenge en la ‘Diada de la Jornada Gastronòmica’ de Cornudella
Els liles ja han recuperat els ànims després que fes llenya per Sant Jordi el que havia d’esdevenir el seu primer 4d7 de la temporada
Els Castellers d’Altafulla tenen una nova cita al seu calendari aquest diumenge a Cornudella de Montsant. El municipi celebra aquest cap de setmana la ‘Diada de la Jornada Gastronòmica’, i els liles hi estan convidats. També hi prendran part els amfitrions, els Brivalls de Cornudella, en una actuació que donarà el tret de sortida a dos quarts d’1 del migdia al parc Nou. Els de l’Era de l’Ixart s’hi traslladaran en autocar, a les 11 des del local.

Els Castellers d’Altafulla han recuperat els ànims després que fes llenya per Sant Jordi el que havia d’esdevenir el seu primer 4d7 de la temporada. Una caiguda que, segons el cap de colla, Pol Munté, significava “continuar treballant”. I així ha estat. Els liles han celebrat els seus assajos habituals dels dimarts i els divendres. El d’aquest dimarts ha estat un assaig especial. La colla ha visitat al migdia l’Escola Els Ametllers de la Pobla de Montornès, on han ofert un taller a la canalla, i a partir de quarts de 8 ha tingut lloc l’assaig general, que ha culminat amb el pastís d’aniversari de Pol Munté.

Aquest divendres a les 9 del vespre tenen la darrera cita abans de la diada a Cornudella.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat