Notícies
17 de maig del 2016
Els treballadors tarragonins d'Adif convoquen aturades parcials fins al 27 d'agost
El col•lectiu denuncia l’externalització de serveis, una reducció de plantilla i manca d’inversió i manteniment de les infraestructures
Els treballadors de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) a la demarcació de Tarragona han convocat diverses aturades parcials fins al 27 d’agost per denunciar l’externalització de serveis, una reducció del 21% de la plantilla en set anys, la manca d’inversió i de manteniment de les infraestructures, i el tancament d’estacions i de bases de manteniment com la de Reus.

Segons ha explicat el comitè d’empresa, les aturades parcials tindran lloc els divendres i dissabtes alterns en torns de quatre hores -de les 11 a les 15 hores i de les 19 a les 23 hores els divendres, i de les 3 a les 7 hores els dissabtes-. El col•lectiu denuncia que l’empresa ha establert uns serveis mínims “abusius” i això farà que les aturades no tinguin gairebé afectació en els serveis de passatgers de rodalies ni en els trens de mitjana i llarga distància.

Els treballadors tarragonins d’Adif s’han plantat davant l’empresa pública i el ministeri de Foment per exigir, d’una vegada per totes, solucions a la seva problemàtica. “Adif ni és eficient, ni és sostenible, ni és de qualitat”, ha criticat el sindicalista de la UGT Héctor Sebastià, president del comitè d’empresa d’Adif a Tarragona.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat