Notícies
18 de maig del 2016
Obertes les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música d’Altafulla
Les persones interessades en presentar les seves sol·licituds poden fer-ho fins el 20 de maig a les oficines de l’Ajuntament
L’Escola Municipal de Música d’Altafulla ha obert aquest dimarts el període de preinscripcions per al proper curs 2016-2017.

Les persones interessades en presentar les seves sol·licituds poden fer-ho fins el 20 de maig a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, i els dimarts i els dijous de 5 a 7 de la tarda.

El barem es farà públic el dia 24 i les llistes amb aquest barem, el dia 26. Des d’aquest mateix dia i fins el 2 de juny s’obrirà el període de reclamacions, les quals es resoldran el 7 de juny. El sorteig en cas d’empat se celebrarà el 10 de juny a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El llistat d’admesos es publicarà el 13 de juny, i el període de matriculacions tindrà lloc del 28 al 30 de juny a l’Escola Municipal de Música.

Aquells que esdevinguin nous alumnes del centre hauran de presentar l’imprès de preinscripció degudament omplert, una fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, o tutor), una fotocòpia del llibre de família complert, i una fotocòpia de la targeta sanitària. A efectes de barem, cal presentar també, en cas que sigui necessari, un certificat de convivència, un certificat de discapacitat igual o superior al 33%, una fotocòpia compulsada del carnet de família nombrosa o monoparental vigent, la documentació acreditativa del lloc de treball a Altafulla en cas de no ser resident, i certificats dels cursos realitzats en altres escoles de música.

Per entrar a formar part del centre, l’alumne ha d’haver complert com a mínim tres anys el 31 de desembre de l’any en curs, i no ha de tenir rebuts pendents de cursos anteriors.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat