Notícies
Foto: Xarxa de Biblioteques del Baix Gaià
18 de maig del 2016
L’altafullenc Albert Pardo guanya el tercer premi del quart ‘Concurs Literari Roca Plana’ en categoria Adults
Ha estat reconegut per la narració ‘El gri gri d’en Maib’. La bibliotecària Helena Cobos ha lliurat el segon premi en categoria Juvenil a Elena Cardo
El veí d’Altafulla Albert Pardo ha rebut aquest dissabte al Casino Municipal de Roda de Berà el tercer premi del quart Concurs Literari ‘Roca Plana’. Una distinció que ha aconseguit en la categoria Adults amb la narració ‘El gri gri d’en Maib’. Ha estat la regidora d’Ensenyament de Creixell, Sílvia Farrero, l’encarregada de lliurar-li el guardó.

El primer premi en categoria Adults ha estat per Sònia Camí i el seu treball ‘Per fi t’he trobat’; i el segon premi, per Eva Giménez i ‘El color gris’.

Pel que fa a la categoria Juvenil, s’ha imposat Clàudia Vidal amb ‘Lliure a través d’un llibre’; el segon lloc ha estat per Elena Cardo per ‘No ho podem evitar’ –un guardó que li ha estat lliurat de mans de la bibliotecària d’Altafulla, Helena Cobos-; i el tercer, per Irina Ortiz i ‘Claro de luna’.

En categoria Infantil, el premi ha recaigut, per segon any consecutiu, en Arnau Virgili, en aquesta ocasió amb l’obra ‘No trobo la inspiració’; el segon ha estat per Futxan Martínez i ‘La pastoreta del Baix Gaià’; i el tercer per Júlia Salvador i ‘Les aventures de la lectora voraç’.

L’organització del certamen va a càrrec de l’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Cultura, la Biblioteca Municipal i els centres educatius de la localitat, amb la col•laboració de la Xarxa de Biblioteques del Baix Gaià.

La bibliotecària d’Altafulla, Helena Cobos, s’ha mostrat molt satisfeta perquè, per primera vegada, un dels premis s’ha quedat a Altafulla. Ha destacat també la consolidació del certamen en aquestes quatre edicions, l’elevada participació amb més d’un centenar d’obres presentades, i la implicació de les escoles. Ha avançat que es preveuen alguns canvis de cara a la propera edició del certamen.

La gala ha estat conduïda per la periodista Sònia Camí i pel televisiu humorista Ferran Aixalà. També ha comptat amb l’actuació de quatre alumnes de ‘Músics-Escola de Música de Roda de Berà’, dirigits per Albert Recasens; i amb la presentació del curtmetratge ‘La caixa màgica’ a càrrec d’Antonio Barrero, director del Festival Internacional de Cinema en Català, que farà parada al municipi del 31 de maig al 5 de juny.
Helena Cobos, bibliotecària d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat